Circulaire en ambachtelijk geproduceerde presentatieplanken

Ben je een traiteur, cateraar, restauranthouder of gewoon een culinaire genieter met een zwak voor design? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de oorsprong van het materiaal zijn onze serveerplanken sowieso altijd unieke stuks.

Natuurlijke bewerking

Van het schoonmaken en bakken tot het verzadigen met een waslaag, tijdens het hele productieproces werken we enkel met natuurproducten en -procedés.

Na het schoonmaken schaven we elke plank afzonderlijk en manueel bij om een zo effen mogelijk draagvlak te creëren. Dan drogen en bakken we, wat voor de specifieke kleurschakering zorgt en een artistieke toets geeft. Elke plank is dus uniek en anders van vorm!

Onderhoud

De planken worden verzadigd en behandeld met een natuurlijke waslaag, zodat jij er weinig onderhoud aan hebt. De waslaag zorgt er bovendien voor dat jij er behalve koude ook warme hapjes op kan serveren. Reinigen doe je na gebruik met lauwwarm water en een weinig zeep. Bij veelvuldig gebruik raden we aan de tapasplankjes regelmatig te behandelen met onze 100% natuurlijke Level-2 onderhoudswax om ze water- en vuilafstotend te houden.

Deze wax maken we volledig zelf op basis van zuivere bijenwas en een samenstelling van plantaardige- en essentiële oliën, wat de wax ook een antibacteriële werking geeft. Het volstaat om het draagvlak van de droge plank in te wrijven met de wax, deze even te laten inwerken en daarna het overtollige product met een pluisvrije doek te verwijderen.